Nathalie

Creativity Hair & Nail Studio

In 2003 ben ik begonnen met werken als zaterdaghulp bij kapsalon Stevens op het Vrijheidsplein in Zeist. Al snel mocht ik meer doen als haren vegen en koffie schenken.

De uren na schooltijd was ik te vinden in de salon, doordat ik veel interesse toonde mocht ik al snel de interne cursussen volgen om me verder te ontwikkelen. Tussentijds stond ik al volop te oefenen met schaar en kwast.

In 2004 ben ik gestart met de BBL kappersopleiding in Leusden, de opleiding bestond uit 4 dagen per week werken en 1 dag in de week naar school. In 2007 heb ik met trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen.

In 2008 heb ik de opleiding nagelstilist bij Magnetic Nail Design in  Soesterberg succesvol afgerond.

Eindelijk was het dan tijd om mijn droom in vervulling te laten gaan. In 2010 ben ik voor mezelf begonnen. Van uit huis op de Prinses Margrietlaan in Zeist is Creativity Hair & Nail Studio ontstaan.

Na 5 jaar opende ik mijn prachtige salon op de van der Heijdenlaan in Zeist.

In 2018 zijn we verhuisd naar een groter pand en inmiddels zitten we nu al 2 jaar op de Johan van Oldenbarneveltlaan 50 in Zeist. In 2020 hebben we de salon verbouwd en uitgebreid om nog meer klanten te kunnen ontvangen.

Ik laat me continu inspireren, mede door alle nieuwe haarmode en trends te volgen.

Om op te hoogte te blijven van alle trends, maar ook nieuwe technieken volg ik met heel veel plezier regelmatig nieuwe cursussen.

Hopelijk tot snel in mijn kapsalon.